Портфоліо студентів кафедри

Діана Чавага

 

Вікторія Ковцун

Мар яна Гнот

Моє кредо : Дороги, як долі, схрещуються.

Котра з них моя? Котра?

Напевно, ота – в суперечностях,

Як небо – нова і як небо – стара.

А може, дорога моя не визначена?

А може, шукаю дарма?

Тоді мені сили вистачить

Іти по дорозі, якої нема.

                                                                                 Т. Мельничук

Каріна Микуляк

Кредо: у любові немає релігії, у Бога немає нації.

Неплач. Небійся. Непроси.

Місце (дата)народження: 23.05.1996р.м.Івано-Франківськ, де росла неможу сказати, бо я все дитинство жила  в різних куточках України, якщо вже остаточно, то Франківськ.

Навчання: фізико-технічнийліцей.

Хоббі: плавання, візаж

Чому поступила нажурналістику ? Бо це єдиний правильний шлях стати письменником.

 

Павло Гогільчин 

1997 року народження, навчався в Марківській ЗОШ №1. З дитинства захоплювався читанням та класичною прозою. Найбільше подобалася творчість Джорджа Байрона та Віктора Гюго.

Хобі : цікавлюсь історією, музикою в стилі рок, джаз, написання коротких оповідань у стилі фентезі.
В 2014 мав змогу поступити на факультет журналістики Прикарпатського національного університету, де і навчаюсь на даний час. Журналістика як фах почала  приваблювати у старших класах. Для мене – це   спеціальність, з якою ідеш по життю не  заради грошей чи визнання, а  для душевного збагачення.

У 2013 році публікував власні вірші та прозу у районній пресі.

Кредо життя – ” Життя – це шлях через терни до зірок”.

 

Юрій Гільшанський

Народився та проживаю у Івано-Франківську. Успішно закінчив Фізико-технічний ліцей-інтернат.

Хобі: перегляд тенісних і футбольних поєдинків. У вільний час займаюся легкою атлетикою та відвідую секцію з настільного тенісу та плавання.

Коли я поступав у Фізико-технічний ліцей,  не знав, ким  хочу бути і чим займатися в житті. Але на І курсі мене похвалила вчителька української мови і сказала, що в мене досить непогані твори. Оскільки  левову частку вільного часу присвячую перегляду тенісних і футбольних матчів,  я спробував написати оглядовий матеріал про перемогу «Челсі» в фіналі Ліги Чемпіонів. Мене це захопило, тому продовжив творити матеріали про різні визначні спортивні події. На ІІ курсі  мої матеріали публікувалися в газеті і тоді я вирішив, що готовий присвятити всього себе журналістиці, зокрема, спортивній.

Кредо життя: Ніколи не спочивай на лаврах. Самовдосконалюйся, розвивайся!

 

Вікторія Петрова

Народилась 6 травня 1997 року, в Івано-Франківську. 4 роки мешкала на крайньому заході Польщі, у  місті Зелена Гура. До 6 класу навчалась в ЗОШ №10 м. Івано-Франківська, з 7 класу  –  СШ №3 у класі з польською мовою навчання.

Хобі: займаюсь вокалом з 2008 року, також люблю вишивати хрестиком та творити смачні десерти. Вільно володію польською мовою, тому маю багато друзів у Польщі.  Вважаю журналістику моїм покликанням, адже завжди знайду спільну мову з найскладнішим співрозмовником. Хочу змінити світ на краще, вірю, що у майбутньому Україна стане сильною державою.

Хочу реалізувати свої професійні плани і бути користою для людей.