Студенти-журналісти позмагалися в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли»

30 травня відбувся 7 сезон інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед журналістів Прикарпаття. Захід  приурочений 60-річчю заснування НСЖУ та Дня журналіста.

З привітальним словом до учасників звернулися голова обласної організації НСЖУ Лілія Боднарчук та секретар спілки Вікторія Плахта які побажали успіху та перемоги.

Перед початком гри президент Івано-Франківського клубу ерудитів «Що? Де? Коли?» Володимир Макаров, він же ведучий, представив п’ять журналістських команд: ОТБ «Галичина», «Инші» з UA:Карпати,  збірні «Зелений ЗМІй», «Ефект Ярковського»  та   збірна команда студентів і викладачів кафедри журналістики – «Ж-414». Честь кафедри журналістики захищали: викладачі – Наталія Марчук та Галина Пристай: студенти – Тетяна Струтинська, Ірина Михальчук, Степан Пенкалюк та капітан команди – Андрій Соломка.

Гра проходила у три тури. Майже дві години команди  відповідали на інтелектуальні питання.  Гравцям було запропоновано дати відповідь на 21 питання – по 7 у кожному турі.  Боротьба була «запеклою» і закінчилася з відривом між усіма суперниками в один бал. Команда «Ж-414» за участь у грі отримала солодкий подарунок, а переможці – дипломи і призи  від обласної спілки журналістів НСЖУ.