Вручення дипломів бакалавра випусникам кафедри журналістики

Вперше у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося урочисте вручення дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” журналістики.

З привітальним словом до випускників звернулася  в.о завідувача кафедри Марчук Ганна Іванівна: “Щиро вітаю Вас з цим святковим днем! Бажаю успішно подолати усі перешколи на шляху до успіху та досягти найвищої вершини у професійній самореалізації”.

Вітання випускникам висловив декан Факультету філології, доктор філологічних наук, професор Роман Голод: ” Диплом бакалавра – це хороший старт для подальшогол професійного зростання. Сьогодні Ви йдете у  “велику журналістику”, тому потрібно дбати про свою професійну гідність, бо корисною праця буде лише тоді, коли буде узгодженою не тільки з ритмами серця , а щей з дотриманням професійних стандартів і кодексів журналістської етики”.

До вітань також долучилися гості урочистостей – голова Івано-Франківської обласної організації НСЖУ Лілія Боднарчук та Заслужений журналіст України, викладач кафедри журналістики Вікторія Плахта.

Зі словами вітань звернулися і викладачі кафедри, зокрема, Заслужений журналіст України, генеральний деректор товариства “Телерадіокомпанія РАІ”, викладач кафедри журналістики Андрій Русиняк та Ігор Дебенгко, кандидат політичних наук, доцент, генеральний директор Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина”  привітали виспусників кафедри.

Випусники щиро подякували професорському-викладацькому колективу за їх нелегку і клопітку працю, підтримку та розуміння, за прекрасні й незабутні студентські роки.

Відповідний наказ про присвоєння кваліфікації і видачу дипломів бакалавра  студентам-випускникам університету денної форми навчання зачитав ректор Факультету філології, Роман Голод. Зазначимо, що у ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” успішно ліцензовано освітню програму “Журналістика та медіакомунікації”, тому випусники матимуть можливість продовжити навчання на освітньо-кваліфікаційному рівні “магістр”.