Працівники Поліції діалогу провели тренінг для студентів-журналістів

25 лютого працівники Поліції діалогу Івано-Франківщини провели для студентів спеціальності “Журналістика” тренінг «Взаємодія поліції та ЗМІ на масових заходах»

Це – спільна ідея кафедри журналістики та обласної Нацполіції.  Зазначимо, що Поліція комунікації запрацювала на Івано-Франківщині навесні 2019 року. Головним завданням поліцейських – попередити будь-які конфліктні ситуації, роз’яснювати дії поліції та зупиняти агресивних громадян не силовими методами, а словесними.

Старший лейтенант поліції Тетяна Солонина та капрал поліції Микола Гурак детально  розповіли студентам  про права та обов‘язки журналістів і правоохоронців, надали рекомендації щодо безпечної поведінки та уникнення конфліктних ситуації під час проведення масових заходів.

Детальніше дивіться у сюжеті Канал 402

В Івано-Франківську влаштували тренінг "Взаємодія поліції та ЗМІ на масових заходах"

В Івано-Франківську для майбутніх журналістів влаштували тренінг "Взаємодія поліцї та ЗМІ на масових заходах". ?‍♀️?‍?Нині робота працівників мас-медіа доволі ризикована, кажуть правоохоронці, а особливо в умовах коли відбуваються різного роду протести. Деталі – у нашому сюжеті. ?

Опубліковано Канал 402 Вівторок, 25 лютого 2020 р.