Вітаємо заслуженого журналіста України Романа Фабрику із поважним ювілеєм!

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності «Журналістика» Факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника напередодні ювілею з дня народження заслуженого журналіста України Романа Фабрики завітали до його обійстя.

Роман Михайлович при зустрічі з майбутніми журналістами, організованій асистентом кафедри журналістики Галина Пристай, був надзвичайно щирим, відкритим та відвертим. Він з радістю ділився із молоддю безцінним досвідом їхньої майбутньої професії журналіста. Також студенти дізналися, що Роман Михайлович є автором ідеї, проєкту та дизайну унікального Музей родинних професій який, власне, знаходиться на подвір’ї його садиби та якому 13 вересня 2020 року відзначено 15 років з часу відкриття.

Майбутні журналісти захопливо слухали цікаві історії про нелегку життєву та професійну дорогу журналіста, ознайомилися із музейною експозицією, яка розповідає про 150 родинних професій за останні двісті років та із задоволенням спілкувалися з багатогранною особистістю – Романом Фабрикою.

На завершення зустрічі Роман Михайлович наголосив, що журналіст завжди повинен бути цікавим, допитливим та усюди першим. А на згадку про зустріч із великою приємністю вручив студентам цінні дарунки, книжку про власні доробки і подорожі «Дороги, які нас обирають» та ще раз душевно запросив у гості.

Дякуємо Роману Фабриці за багаторічну співпрацю та натхнення для студентів і викладачів! Міцного здоров‘я Вам і Божого благословення на здійснення всіх мрій!