Відбувся захист магістерських робіт освітнього рівня “Магістр” спеціальності “061 Журналістика”

22 грудня на кафедрі журналістики Факультету філології відбувся захист магістерських робіт студентами денної та заочної форми навчання.
      На захисті зі спеціальності «Журналістика» працювала комісія під головуванням професора, доктора філологічних наук Потятиника Бориса Володимировича. Члени комісії: Марчук Ганна Іванівна, професорка кафедри, кандидатка філологічних наук та Пристай Галина Іванівна, старша викладачка кафедри, кандидатка наук з соціальних комунікацій.
      Зі вступним словом до студентів та комісії звернувся професор, доктор філологічних наук Холод Олександр Михайлович та побажав студентам успішного захисту магістерських робіт. До вітальних слів комісії приєдналися також викладачі кафедри, наукові керівники та рецензенти наукових досліджень: доцентка кафедри, кандидатка політичних наук, Марчук Наталія Василівна; доцентка кафедри, кандидатка філологічних наук, Савчук Руслана Любомирівна та старша викладачка кафедри, кандидатка філологічних наук, Хороб Соломія Степанівна.
      Варто зазначити, що студенти на досить високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено, лаконічно та конкретно відповідали на поставлені запитання. Голова, члени комісії та запрошені гості були задоволені виступами студентів, активно вели обговорення та дискутували на актуальність тематик і проблематик.
     Захист магістерських робіт переконливо довів, що випускники спеціальності «Журналістика» можуть самостійно і кваліфіковано вирішувати складні питання сучасних ЗМІ. За рівнем виконання та обсягом представлені магістерські роботи відповідали встановленим вимогам, отже випускники кафедри журналістики Факультету філології цілком заслуговують на присвоєння кваліфікації магістр з журналістики. Викладачі кафедри щиро вітають випускників спеціальності 061 «Журналістика» з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітнього ступеня «Магістр».
https://www.facebook.com/journ.pnu