На кафедрі журналістики стартував проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX за підтримки Посольств США та Великої Британії

30 грудня о 12.00 відбудеться перший тренінг на тему «Інфомедійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів Бережницької гімназії Новицької сільської ради ОТГ. Під час тренінгу слухачі ознайомляться із основами медіаграмотності, видами маніпуляцій в соціальних мережах та навчаться захищатися від фейків та дезінформації. 
Тренінг відбудеться в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академія Української Преси.
      До реалізації проєкту залучені викладачі та студенти кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та фахівці ГО «Асоціація сталого розвитку громад». Метою запропонованої діяльності є створення і розповсюдження друкованих матеріалів та проведення тренінгів для популяризації медіаграмотності в селах, малих містах та ОТГ Івано-Франківської області.
Якщо ви є представником навчального закладу чи ОТГ і бажаєте, щоб наші фахівці провели тренінг для вашої громади заповніть заявку за посиланням: