Студентки спеціальності “Журналістика” виступили на Всеукраїнській cтудентській науковій конференції “Актуальні проблеми журналістики”

22 квітня студентки спеціальності «Журналістика» виступили на Всеукраїнській cтудентській науковій конференції “Актуальні проблеми журналістики”, організованій кафедрою журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.
       На конференції було обговорено актуальні питання теорії та методології масової комунікації, історії української та світової журналістики, етичні орієнтири сучасних ЗМК, мовні, жанрові й національно-культурні особливості журналістських текстів, перспективи розвитку регіональної журналістики, сучасні тенденції в PR і рекламі, проблеми видавничої справи та редагування та проблеми медіаосвіти.
Магістрантка Зоряна Хромей виступила на пленарному засіданні конференції із доповіддю про особливості мовних помилок на івано-франківських новинних сайтах. Студентка 4 курсу Євгенія Шатохіна під час пленарного засідання розповіла про особливості монтажу програм на місцевому телебаченні.
Магістрантка Уляна Кандюк презентувала дослідження щодо ролі соціальних мереж у сучасній журналістиці.
       За результатами Всеукраїнської cтудентської наукової конференції “Актуальні проблеми журналістики” буде видано збірник наукових матеріалів.  Дякуємо кафедрі журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка за організацію студентської наукової конференції та високу оцінку виступів наших студенток. Також висловлюємо подяку науковим керівникам к.п.н. Наталії Марчук та к.п.н. Шотурмі Н.В. за відмінну підготовку студентів до участі в конференції.