Доцентка кафедри журналістики Наталія Марчук провела тренінг із медіаграмотності для учасників програми Молодь і влада

       25 травня кандидатка політичних наук, доцентка кафедри журналістики Прикарпатського національного університету ім.Василя Стефаника Наталія Марчук провела тренінг на тему «Клікати чи не клікати? Що треба знати про медіаграмотність» для учасників програми стажування «Молодь і влада».
        Під час тренінгу слухачі дізналися що таке медіаграмотність, навчилися розрізняти факти від суджень, визначили своє особисте медіаполе та дізналися про найпоширеніші види маніпуляцій в соціальних мережах.
      «Стажери проєкту «Молодь і влада» вразили своєю зацікавленістю та мотивацією, активно брали участь в обговоренні, наводили власні приклади та ставили конструктивні запитання. Під час дискусії слухачі цікавилися не тільки видами маніпуляцій в соціальних мережах, але й питаннями медіаосвіти, журналістської етики та стандартів роботи у ЗМІ. Для мене особливо приємно було проводити тренінг для активної молоді, адже раніше я теж брала участь у подібних програмах стажування і вважаю їх гідним доповненням формальної освіти»,- зауважила Наталія Марчук.
Возможно, это изображение (18 человек, люди стоят и в помещении)