Студентський видавничий проєкт – «Поміж текстом: журналісти для журналістів» – переможець творчого всеукраїнського конкурсу НСЖУ – 2021

Студентський видавничий проєкт «Поміж текстом: журналісти для журналістів» кафедри журналістики взяв участь у творчому конкурсі Національної спілки журналістів України, який цьогоріч був присвячений 30-річчю Незалежності України.

        Зазначимо, що понад 150 учасників – працівники ЗМІ, медіа та журналістські організації – змагалися за перемогу в 14 номінаціях, у тому числі – в чотирьох спецномінаціях: «Журналісти проти епідемії», «Всупереч обставинам: історії й долі», «Україна єдина» та «Кращий журналістський матеріал про захисників України».

 

       Студентський проєкт кафедри журналістики став переможцем у номінації «Журналістська акція». Церемонія нагородження творчого конкурсу Національної спілки журналістів України відбулася у м. Києві 15 вересня 2021 року на яку були запрошені студенти кафедри журналістики з керівницею проєкту старшою викладачкою кафедри журналістики, кандидаткою наук з соціальних комунікацій Галиною Пристай.

    Після церемонії нагородження прикарпатські журналісти і студенти кафедри журналістики взяли участь у панахиді пам’яті Георгія Гонгадзе та всіх загиблих українських журналістів на території церкви Святого Миколи Набережного в Києві.

    Відмітимо, що  студентський видавничий проєкт,  започаткований 2018 року у межах дисциплін «Видавничий менеджмент» і «Видавнича справа». Станом на 2021 рік у межах проєкту  видано три випуски книг, які були представлені на конкурсі НСЖУ.

   _Пряма трансляція: https://www.facebook.com/watch/live/?v=274833277598251&ref=watch_permalink