Посвята студентів першого курсу у журналісти

        17 вересня студенти першого курсу спеціальності «Журналістика» долучились до вшанування пам’яті журналістів, яке традиційно проводиться на території Івано-Франківського лісового селекційно-насіннєвого центру в селі Клубівці на Алеї пам’яті журналістів Прикарпаття.
          Захід розпочався з привітального слова голови обласної спілки журналістів Лілії Боднарчук, котра побажала майбутнім журналістам гідно нести це високе звання, не боятись говорити правду та завжди шукати її. Серед почесних гостей були присутні ветерани журналістської праці, які побажали творчих успіхів молодому поколінню та великих трудових звершень. Також студентів привітала секретар Національної спілки журналістів Вікторія Плахта та побажала добре пройти навчання і гідно нести високе звання журналіста.
             Старший викладач кафедри журналістки Тетяна Шлемкевич зазначила, що журналістам не варто прагнути стати акулами пера, потрібно бути голосом розуму та відгуком серця для своїх читачів та побажала наполегливості, терпіння і наснаги у навчанні та професійної самореалізації. До вітального слова приєднались викладачі кафедри журналістики Прикарпатського національного університету та завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю університету ім. Короля Данила Віра Качмар.
              А на підтвердження того, що студенти готові стати гідними продовжувачами журналістської справи, першокурсники виголосили клятву і кредо та виконали «Гімн журналіста».
                   На завершення всі учасники заходу висадили 4 саджанці щоб вшанувати померлих протягом року колег.