Студенти вшанували пам’ять відомого прикарпатця Михайла Вишиванюка

       13 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Журналістика» долучилися до заходу вшанування пам’яті відомого прикарпатця Михайла Вишиванюка.
      Відзначимо, що Івано-Франківська Обласна Організація НСЖУ уже вп’яте зініціювала товариську зустріч із волейболу в с.Турка. Серед учасників змагань були представники ЗМІ, посадовці і працівники аграрних підприємств.
       Перед турніром прикарпатські журналісти поклали квіти на могилу Михайла Вишиванюка в селі Іванівці та вшанували його пам’ять. Голова Івано-Франківської обласної спілки НСЖУ Лілія Боднарчук зазначила, що окрім основної роботи посадовця, Михайло Васильович активно займався розвитком спорту. Найбільше любив волейбол. Тому товариську зустріч команд організували на волейбольному майданчику спортивного комплексу саме у селі Турка, де за життя неодноразово грав у волейбол Михайло Васильович. Таку ініціативу журналістів 5 рік поспіль підтримують його син Василь Вишиванюк та керівник ПП «Степан Мельничук» , колега і товариш Михайла Васильовича Мирослав Червінський.
          У турнірі взяли участь 5 команд: з сіл Іванівці та Турки, місцеві учні, журналісти і ветерани. На завершення переможців турніру нагородили пам’ятним Кубком, а волейболісти з інших команд отримали медалі, грамоти та яблука з саду, який закладав Михайло Вишиванюк.
Для майбутніх журналістів такі заходи є можливістю дізнаватися про життєві долі відомих краян та їх внесок у розвиток Прикарпаття.