Приємна зустріч студентів із Ольгою Андріяшко – авторкою творчих карток “Писати легко”, освітянкою, засновницею творчої судії «Натхнення» в м. Івано-Франківськ.

           20 жовтня до студентів першого курсу спеціальності «Журналістика» завітала Ольга Андріяшко – авторка творчих карток “Писати легко”, освітянка, засновниця творчої студії «Натхнення» в м. Івано-Франківськ.
        Ольга Андріяшко розповіла студентам, що в минулому була близько пов’язана з журналістською діяльністю, тому що деякий час працювала в різних виданнях області. І ось вже 15 років вона веде літературну майстерність в “Школі журналістики”, в якій серед випускників є студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
          На презентації творчих карток із завданнями, пані Ольга запропонувала студентам зануритись у творчість і спробувати відчути смак натхнення. Бо, як наголосила освітянка: “Без сумніву, журналіст повинен оперувати інформацією і фактами, але й повинен бути налаштованим на творчісь”.
Із 70-ти карток, на яких були завдання, авторка обрала найцікавіші і розділила їх між студентами, працюючи над якими, кожен мав змогу озвучити свої думки і відчути магію творчості на собі. За словами авторки, “картки є поштовхом до письма”.
       Цікавим є саме те, що їх беруть всі, хто хоче працювати зі словом і вдосконалювати свої вміння до написання текстів, а саме: копірайтери, смм фахівці, вчителі, філологи та початкові журналісти.
            На завершення пані Ольга дала кілька настанов і порад, які у майбутньому допоможуть студентам стати справжніми професіоналами.
Автор:Марічка Прошак