Студенти кафедри журналістики презентували фотовиставку на тему «Я і війна»

       У день відкритих дверей Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та напередодні Дня журналіста 4 червня на Факультеті філології відкрилась фотовиставка на тему «Я і війна» від студентів І курсу спеціальності Журналістика.
        Виставка приурочена безпосередньо діяльності людей в період війни, а саме повномасштабного вторгнення росії на територію України, що розпочалося 24 лютого 2022 року. Одна зі стін кафедри журналістики прикрашена фотографіями першої, другої та третьої груп першого курсу журналістики, з власними назвами до кожної композиції. Кожна фотографія студента ретельно обиралася з-поміж 8-10 знімків, які були створені для залікової роботи з дисципліни «Фотожурналістика».
           Презентували цю виставку старша викладачка кафедри журналістики Наталія Шотурма та студентка Косторнова Євгенія: розповіли детальніше про мету цієї виставки, історію фотографій, специфіку створення та власне бачення війни очима студента. Професор кафедри журналістики Ганна Марчук відзначила, що важливо для професійного становлення майбутніх журналістів здобуття практичних навичок. Навчальний курс «Фотожурналістика» для студентів першого курсу завершився організованою фотовиставкою на надзвичайно важливу тему .
       Фотовиставка «Я і війна» – чудова можливість побачити на фотографіях, як кожен проживає ці складні часи нашої країни, показуючи, що всі ми можемо робити найрізноманітніші речі задля перемоги нашої України!