Вручили дипломи випускникам-магістрам

Дванадцять дипломованих фахівців поповнили професійну медіасферу: 17 січня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам Університету.

На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда.

«Дорогі випускники сьогодні важливий день у вашому житті, тому що завершення університету – це вагома подія для кожної людини. Ви як ніхто сьогодні будете відігравати ту роль, яка буде формувати нове суспільство. Кожна із професій є особливою. Хочу, щоб ви завжди пам’ятали про університет та формували свої клуби випускників. Ваше завершення навчання, це не завершення спілкування з нами. Для вас завжди відкриті двері університету. Ми переконані, що ви стали сформованими молодими професіоналами, які добре знають свій фах. В добру путь!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.