Налагоджуємо співпрацю з Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради

З метою забезпечення якості професійної практичної підготовки та підвищення рівня кваліфікації журналістських кадрів  20 лютого відбулась зустріч викладачів і студентів кафедри журналістики  з керівництвом Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

На зустрічі обговорили питання апробації, впровадження нових технологій у галузі журналістики та зв’язків із громадськістю, співпраці з питань працевлаштування випускників університету, які отримують журналістську кваліфікацію, організація співпраці з питань практичного застосування знань студентів практикантів університету, які отримують журналістську кваліфікацію.

«Ми запрошуємо студентство долучатись до всіляких молодіжних активностей, брати участь у житті міста Івано-Франківськ. Будьте творчими та натхненними до знань», – наголосив директор Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради Віталій Матешко.

Зокрема, Мар’яна Циганин розказала про створення молодіжного журналу Repost, який виходить за підтримки департаменту. Видано вже 10 номерів. У цьому виданні висвітлюються теми різних жанрів, молодь робить перші кроки у поезії. Даний журнал входить у 10 кращих практик в Україні щодо співпраці влади і молоді.

Професорка кафедри журналістики Ганна Марчук зазначила: «Немає нічого неможливого. Департамент відкриває для вас ширші можливості вдосконалювати журналістські вміння через участь у програмах міської влади та практикуванні  в Департаменті молодіжної політики та спорту».