Семінар-практикум від кореспондентки ВBC News Україна Ліліани Хомишин

До студентів 4 курсу спеціальності «Журналістика» факультету філології була запрошена кореспондентка ВBC News Україна в Івано-Франківській області, секретар Івано-Франківської обласної спілки журналістів, голова Молодіжної ради Ліліана Хомишин.

Зустріч з журналісткою відбулася 1 березня в межах дисципліни «Міжнародні медіасистеми» на запрошення доцентки кафедри Галини Пристай, яка викладає цей курс.

Ліліана Хомишин щедро ділилася з майбутніми журналістами власним професійним досвідом роботи у ВBC News Україна, розповідала про особливості та вимоги щодо написання матеріалів, наводила цікаві приклади, давала ціні поради.

«В основі роботи ВВС лежать кілька цінностей і принципів, якими керуються журналісти організації в роботі на користь громадськості. Лише поєднання цих принципів і створює систему цінностей ВВС», – зазначила журналістка.

Необхідно підкреслити, що у ході лекції студенти отримали завдання придумати цікаві заголовки відповідно теми про Британську телерадіомовну корпорацію. На завершення пари було проведено аналіз та обговорення кожного виконаного практичного завдання студента-журналіста.