Студенти кафедри журналістики долучилися до практичної розмови від КЖЕ на тему: «Фотолітопис: Правда про війну в об’єктиві Євгена Малолєтки»

       18 травня студенти-журналісти першого курсу в межах дисципліни “Фотожурналістика” разом з викладачкою Наталя Шотурма долучилися до практичної розмови від КЖЕ на тему: «Фотолітопис: Правда про війну в об’єктиві Євгена Малолєтки».
      Спікером був Євген Малолєтка- український фотожурналіст, переможець цьогорічної Премії німецької медіакомпанії Deutsche Welle «За свободу слова» (Freedom of Speech Award) та номінант на українську Премію імені Георгія Ґонґадзе.
      У ході розмови студенти дізналися чому важливо дотримуватися правил журналістської етики, що можна і не можна фотографувати під час війни та якими принципами має користуватися фотожурналіст. Окрім того, Євген продемонстрував вражаючі фото, зроблені у містах, які постраждали від бойових дій. Він розказав які червоні лінії існують під час роботи фотожурналіста на війні та чому фотожурналісту важливо дотримуватися етики і стандартів професії. А також у ході спілкування фотожурналіст Євген Малолєтка відповів на всі питання слухачів та дав слушні поради для студентів.