Дипломовані бакалаври 2019 року

Цьогоріч завершився навчальний рік для близько 200 студентів напряму підготовки  – «Журналістика».

10 липня 2019 року відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам кафедри журналістики, – 46 випускників, з яких отримали дипломи з відзнакою.

46 студентів отримали дипломи бакалавра журналістики. Також слід зазначити, що і на освітньо-кваліфікаційному рівні «Магістр» нещодавно успішно ліцензовано освітню програму «Журналістика та медіакомунікації».

Із особистими привітаннями до випускників звернувся декан Факультету філології, доктор філологічних наук, професор Роман Голод.

«Сьогоднішній день був незабутнім, яскравим та емоційним для наших випускників-бакалаврів. Складені іспити, успішно захищені наукові роботи… Попереду нове майбуття! Прошу завжди пам’ятати про батьків, про викладачів, які робили все можливе, щоб підготувати добрих спеціалістів і про наш Прикарпатський! Стефаниківський! Зі стін якого виходите хорошими спеціалістами, професійними журналістами. Успіхів вам та здійснення усіх найзаповітніших мрій! В добру путь!» – побажав він.

 

В.о. завідувача кафедри Ганна Марчук, привітала із успішним завершенням навчання та початковим професійним надбанням і побажала успішно подолати усі перешкоди на шляху до успіху та досягти найвищої вершини у професійній самореалізації: «Дорогі випускники, ваш набір був для нас особливо важливим і хвилюючим. Ми разом з вами пережили два найважливіші моменти: вступ і випуск. Пропоную порівняти свої відчуття тодішні й теперішні, проаналізувати, що змінилося за цей час у вашому житті, у психології, мотивації. Ми впевнено пройшли 4 річний шлях навчання. Від сьогодні ви йдете у «велику журналістику», а відтак дбайте про свою професійну гідність, бо корисною ваша праця буде лише тоді, коли буде узгодженою не тільки з ритмами вашого серця й з дотриманням професійних стандартів і кодексів журналістської етики, чого ми вас і навчали.

Привітав випускників й Ігор Дебенко, кандидат політичних наук, доцент кафедри журналістики, генеральний директор Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина».

Також теплі настанови випускникам і побажання успіхів у подальшій професійній самореалізації пролунали від  Заслуженого журналіста України, генерального директора товариства «Телерадіокомпанія «РАІ», викладача кафедри журналістики Андрія Русиняка.

Зі словами подяки до викладачів за їх нелегку і клопітку працю, підтримку та розуміння, за прекрасні й незабутні студентські роки звернулася студентка-випускниця Карина Чепига.