Студенти взяли участь у роботі четвертої Міжнародної наукової конференції «Інформація, комунікація, управління знаннями в глобалізованому світі» (КНУКіМ)

            20–22 травня студенти 4-го курсу спеціальності «Журналістика» Лілія Сегедин, Анастасія Бегей, Ольга Веркалець та студентка ОС «Магістр» Софія Буждиган під науковим керівництвом старшої викладачки, кандидатки наук із соціальних омунікацій Галини Пристай взяли участь у роботі четвертої Міжнародної наукової конференції «Інформація, комунікація, управління знаннями в глобалізованому світі» (КНУКіМ).
Організаторами конференції виступили:  кафедра інформаційних технологій;  кафедра документознавства та інформаційно-аналітичної діяльності факультету інформаційної політики та кібербезпеки; Наукова бібліотека КНУКІМ.
            Серед учасників конференції були провідні фахівці інформаційної, бібліотечної, архівної галузі, викладачі вищих навчальних закладів, аспіранти, магістри, студенти.
Галина Пристай представила матеріал на тему: «Проєктна діяльність ВНЗ як один із напрямів набуття студентами фахових компетентностей», Софія Буждиган: «Вплив конвергенції на розвиток преси в умовах цифровізованого суспільства», Лілія Сегедин: «Вплив інформаційних випусків новин на формування суспільної думки», Анастасія Бегей: «Інноваційні методи в рекламі книги: роль буктрейлера у промоції книгодруку», Ольга Веркалець: «Видавничий процес у цифровізованому суспільстві: особливості та проблеми».
        У межах конференції відбулася також презентація біобібліографічного покажчика приуроченого до ювілейної дати з Дня народження та 35 річчя наукової діяльності Тетяни Василівни Новальської, знаного в Україні та за її межами бібліотекознавця, доктора іст. н., професора, педагога завідувача кафедри інформаційних технологій КНУКІМ.
      Кафедра журналістика висловоює вдячність оргкомітету конференції за довіру і можливість представити свої наукові розвідки для друку та обговорення! Особлива вдячність доктору історичних наук, професору Тетяні Новальській та кандидату педагогічних наук, доценту Надії Бачинській за сприяння і чудову організацію!
и ещё 3
<img class=”j1lvzwm4″ src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Вы, Галина Пристай, Ганна Марчук и ещё 24
Комментарии: 3
Поделились: 8
Нравится

 

Комментировать
Поделиться