Відбувся онлайн-захист магістерських робіт студентів освітньої програми «Журналістика та медіа комунікація».

     20 грудня відбувся онлайн-захист магістерських робіт студентів освітньої програми «Журналістика та медіа комунікація». До захисту було допущено 10 студентів денної та 6 студентів заочної форми навчання, які успішно продемонстрували наукові знання та представили свої дослідження.
      Головою державної екзаменаційної комісії виступив Потятиник Борис Володимирович, доктор філологічних наук, професор.
До складу комісії також увійшли Марчук Ганна Іванівна, кандидатка філологічних наук, професорка кафедри журналістики та Пристай Галина Іванівна, кандидатка наук з соціальних комунікацій, старша викладачам кафедри журналістики.
Під час захисту дипломних робіт розгорнулися цікаві дискусії, а ґрунтовні виступи студентів продемонстрували високий рівень їхніх теоретичних знань та практичної підготовки.
       Голова Екзаменаційної комісії Борис Потятиник відзначив високий рівень підготовки магістрантів, широкий спектр тем та досліджуваної проблематики. Члени комісії та викладачі кафедри щиро привітали студентів з проходженням важливого етапу в їхньому житті – здобуттям магістерського рівня вищої освіти, а також побажали успішного працевлаштування за фахом, наукового та кар’єрного зростання, невичерпної енергії, нових наукових та практичних звершень.