Практичне виїзне заняття у Центрі журналістської солідарності

29 жовтня  для 1-го курсу спеціальності «Журналістика» з дисципліни «Вступ до журналістики» викладачкою кафедри Галиною Пристай було зорганізовано та проведено виїзне практичне заняття у Центрі журналістської солідарності.
     Центр журналістської солідарності створений на базі Івано-Франківської Обласної Організації НСЖУ . Його координатором є Вікторія Плахта, секретар Національної спілки журналістів України, відповідальний секретар обласного журналістського осередку, заслужена журналістка України.
     Спілкуючись із студентами Вікторія Плахта зазначила, що у Центрі завжди відчинені двері для представників різних мас-медіа. Зокрема, для тих, хто змушений евакуюватися із захоплених російськими окупантами територій.
     Також Вікторія Антонівна наголосила, що Центр журналістської солідарності став дискусійним майданчиком із залученням фахівців різного профілю та збирає мас-медійників із різних регіонів України. На сьогодні, фахівцями, які працюють у Центрі, проведена велика кількість заходів різного формату: круглі столи, семінари, вебінари тощо. Зокрема, тут надають захисне екіпірування й аптечки першої медичної допомоги.
      Також на виїзному занятті студенти мали можливість поспілкуватися із досвідченими журналістами з м. Івано-Франківська та м. Харкова: Романом Кривко, Піддубним Ігорем, Іриною Блаженко й отримати цінні поради від фахівців медіа, які обов’язково знадобляться майбутнім журналістам.