З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку до студентів спеціальності «Журналістика» завітали ветерани журналістської справи

   
  З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку до студентів спеціальності «Журналістика» завітали ветерани журналістської справи, відомі франківчани: заслужений журналіст України, поет, співак та композитор – Богдан Кучер та теле-радіоведучий з багаторічним досвідом Любомир Белей .
        Організатор та модератор заходу, керівник телерадіостудії кафедри журналістики Ігор Бойчук запропонував гостям та студентам формат вільної дискусії. На початок запрошені гості розповіли про свій досвід роботи в журналістиці. Зокрема, Богдан Кучер поділився спогадами про власний нелегкий шлях у професії та розвиток журналістики в Івано-Франківську, а також порадив студентам постійно працювати над собою, користуватись досвідом старшого покоління і завжди стукати у всі двері.
       Любомир Белей, окрім спогадів про свій творчий шлях від духовної семінарії до телеведучого, розповів про власне бачення медіа майбутнього, наголосив, що у теперішніх студентів значно більше можливостей для навчання та саморозвитку, головне- це мотивація.
        На завершення, декан Факультету філології Роман Голод відзначив успішних та талановитих студентів спеціальності іменними грамотами.