Нові знання та цікаві зустрічі для майбутніх журналістів

Студенти першого курсу кафедри журналістики Факультету філології Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника разом з доценткою Галина Пристай ознайомилися з діяльністю редакції газети «Нова Зоря».
Цього разу виїзне заняття для студентів кафедри журналістики та учнів шкіл в межах Школи журналістики провів священнослужитель у УГКЦ, ведучий програм, музичний редактор у Радіо «Дзвони» 105,8 ФМ. отець Ігор Тузик.
Спілкуючись з молоддю він підкреслив, що «Нова Зоря» – офіційне видання Івано-Франківської Митрополії УГКЦ, україномовна християнська газета, яка виходить в Івано-Франківську щотижня.📰 Газета висвітлює життя Церкви, її історії, а також українське культурне життя. Також отець Ігор Тузик відмітив, що на даний час колектив редакції невтомно трудиться, щоб часопис був і надалі духовно-просвітницьким, патріотичним, щоб відкривав серця людей для молитви, милосердя, любові до ближнього та роздумів про сенс життя.
Дуже цінно, що на виїзних заняттях у співпраці зі Школою журналістики завдяки неординарному, інноваційному формату та методу проведення занять у студентів найкраще виховується культура професійного спілкування, удосконалюються лідерські якості кожного, управлінські компетентності, відповідальність.
Студенти-журналісти швидко опанують майбутню професію, вміння працювати в команді, результативно комунікувати та знаходити оптимальні шляхи вирішення нестандартних виробничих ситуацій, підкреслила на завершення доцента кафедри, координаторка Школи Галина Пристай.