«Галка» в гостях у студентів-журналістів: зустрічі з професіоналами

Головний редактор івано-франківської агенції новин «Галка» Роман Турій завітав до студентів спеціальності «Журналістика» Прикарпатський Національний Університет ім.В.Стефаника.
Він поділився зі студентами своїм досвідом роботи у медіа, а також розповів про 10-річний шлях розвитку медіакомпанії «Галка».
«Ми починали з нуля. Тому я вважаю, що ми є прикладом, як з нуля досягти результату, за який буде не соромно. Чому не соромно? За обʼєктивними, відкритими даними, так сталося, що зараз ми найпопулярніше медіа в Івано-Франківську, нас найбільше читають, ми є у всіх соцмережах, у нас найбільші охоплення», – зазначив Роман Турій.
Студенти мали нагоду почути, які виклики стоять перед медіа у часи війни, що цікавить сьогоднішнього читача і якими історіями найбільше пишаються журналісти «Галки».
Друга частина зустрічі відбулася у форматі запису відеоподкасту для студентського телебачення Stefanyk-TV. Четвертокурсниця Марія Гарасим провела розмову з Романом Турієм у рамках нового епізоду подкасту «Журналістика: без костюмів та камер».
Студентка 1 курсу Марія Йовдій, фото Анастасії Сахнюк та Марії Гарасим