Грант для телерадіостудії Stefanyk-TV від чеської Асоціації з міжнародних питань

У новий навчальний рік вриваємося із чудовою новиною! Кафедра журналістики спільно з ТРК “РАІ” виграла міні-грант від чеської Асоціації з міжнародних питань. Проєкт «ТРК «РАІ» – «Stefanyk-TV»: підсилення спроможності для виготовлення телевізійних відеоматеріалів про виклики війни» реалізовуватиметься з 1 вересня до 15 березня 2025 року. У його рамках телестудія Stefanyk-TV вже отримала новий потужний ноутбук, на якому студенти зможуть самостійно монтувати свої відеоматеріали.
Упродовж проєкту для наших студентів передбачені лекція та два майстер-класи від медійників ТРК “РАІ”. І вже на днях ми анонсуємо запис на першу лекцію! Не пропустіть!
На телестудії Stefanyk-TV студенти створюватимуть відеоматеріали на теми викликів війни, на які отримуватимуть фідбек від журналістів “РАІ”.
А завершиться проєкт конкурсом студентських відеоматеріалів. Усі деталі – згодом.
Грант впроваджується у рамках проєкту “Підтримка відновлення освіти в Україні”, який реалізується за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.