Студентки-журналістки – серед кращих у місті!

Другокурсниці кафедри журналістики Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника Соломія Михайлишин та Софія Савчук перемогли у 9-му щорічному молодіжному квесті “Інтелект-крос”. Їхня команда “Блискітки” у складі трьох учасниць виборола 2 місце серед дев’яти колективів.
Змагання відбулися 2 жовтня з нагоди 5-ї річниці створення Івано-Франківської міської територіальної громади та Дня тверезості.
Окрім студенток-журналісток у складі їхньої команди за перемогу змагалася і Марта Красюк з факультету міжнародних відносин, історії та політології.
“Цього року ми вдруге зібрали свою команду для участі в інтелект-квесті й, на мою думку, показали добрий результат. Було цікаво виконувати завдання, повʼязані з історією нашого міста, та познайомитися з різноманітними громадськими організаціями”, – ділиться враженнями Софія Савчук.
Квест для молоді організували міський Департамент молодіжної політики та спорту спільно з “Консалтинговими технологіями”.
Учасники відвідали станції Патрульної поліції Івано-Франківської області, ГО “МІЖ ІНШИМ”, “ФРІ Івано-Франківськ”, БО “100 відсотків життя Івано-Франківськ”, Івано-Франківського молодіжного центру “Рух”, “Спорт для всіх Івано-Франківськ” та міської організації Товариства Червоного Хреста.
Софія Савчук каже, що найбільше запам’яталося завдання від “Червоного Хреста”.
“Це було найцікавіше і найскладніше завдання – реанімувати навчальний манекен з допомогою непрямого масажу серця”, – каже дівчина.
Усі учасники отримали заоохочувальні подарунки. А трійка переможців – грошову винагороду.
Вітаємо наших талановитих та успішних студенток!