Анонс тренігів кафедри журналістики в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Анонс тренігів кафедри журналістики в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» на 18-22 січня 2021 року

18 січня о 11.00 год відбудеться другий тренінг на тему «Інфомедійна грамотність: DOs and DON’Ts» для студентів Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету.

20 січня о 13:25 год відбудеться третій тренінг на тему «Інфомедійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів ліцею №11 Івано-Франківської міської ради.

21 січня о 10.00 год відбудеться четвертий тренінг на тему «Інфо-медійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів Делятинського ліцею №2 Делятинської селищної ради Надвірнянського району.

21 січня о 11.30 год відбудеться п’ятий тренінг на тему «Інфо-медійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів Дзвиняцького ліцею, Росільнянського ліцею, Космацької гімназії, Міжгірської гімназії та Луквицької ЗОШ І-ІІ ступенів – представників Ради учнівського самоврядування Дзвиняцької ОТГ.

21 січня 13.30 о  год відбудеться шостий тренінг на тему «Інфо-медійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів Івано-Франківського природничо-математичного ліцею Івано-Франківської міської ради.

22 січня о 10.50 год відбудеться сьомий тренінг на тему «Інфо-медійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів ліцею №25 Івано-Франківської міської ради.

22 січня 0 13.00 відбудеться восьмий тренінг на тему «Інфо-медійна грамотність: DOs and DON’Ts» для учнів Вигодського ліцею Вигодської селищної ради Долинського району.

Завдання тренінгу – ознайомити слухачів із основами медіаграмотності, видами маніпуляцій у соціальних мережах; навчити захищатися від фейків та дезінформації, орієнтуватися у сучасному інформаційному середовищі.

Тренінг відбудеться в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX за підтримки Посольств США та Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси. До реалізації проєкту залучені викладачі та студенти кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та фахівці ГО «Асоціація сталого розвитку громад». Мета запропонованої діяльності – створення і розповсюдження друкованих матеріалів та проведення тренінгів для популяризації медіаграмотності в селах, малих містах та ОТГ Івано-Франківської області.

Якщо Ви є представником навчального закладу чи ОТГ і бажаєте, щоб наші фахівці провели тренінг для Вашої громади, заповніть заявку за посиланням: https://forms.gle/CnGVf5tDhKByaqc7A