Відкрита лекція на спеціальності «Журналістика» з дисципліни «Ведучий радіопрограм»

5 грудня  кандидат політичних наук, доцент кафедри, заслужений журналіст України Ігор Бойчук для 2 курсу спеціальності «Журналістика» провів відкриту лекцію на тему: «Види іміджів ведучих відповідно до типу радіопрограм». На лекцію були запрошені: заслужений журналіст України Богдан Кучер, тренерка з публічних виступів і комунікацій Наталія Доронюк та професорсько-викладацький склад факультету філологї.

Відкрита лекція була проведена у змішаному форматі: лекційному та практичному. Згідно з планом лекції були висвітлені наступні питання: 1. Специфіка інформаційних, аналітичних, художньо-публіцистичних радіопрограм. 2. Ведучий розважальних радіопрограм. 3. Ведучий ранкових, музичних, інформаційних програм.

Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття. Заняття було проведене на високому педагогічному рівні й одержало схвальні відгуки.