Захист науково-дослідних робіт МАН

Нещодавно відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
Викладачки Галина Пристай, Тетяна Шлемкевич та Соломія Хороб були членами журі та оцінювали наукові праці й постери школярів, а також модерували наукові захисти дослідницьких робіт секції “Журналістики”.
Зацікавлення школярів відзначились надзвичайною актуальністю: репортажі та документалістика про героїв війни, діяльність часопису “Нова Зоря”, особливості комунікації в соціальних мережах, специфіка громадянської журналістики тощо.
 Учасниками були школярі з Калуша, Івано-Франківська, Снятина та Рогатина. За підсумками роботи секції визначено чотирьох переможців. Захист робіт відбувався у дружній та допитливій атмосфері, учасники багато дискутували та відстоювали власне бачення розвитку медіа сфери .
На завершення конкурсу викладачі кафедри журналістики запросили майбутніх студентів до навчання у Прикарпатському національному університеті, зокрема, на спеціальності «Журналістика».