Щорічна звітна наукова конференція студентів університету

7 квітня на кафедрі журналістики Факультету філологіі в рамках проведення звітної наукової конференції викладачів, докторантів, аспірантів університету за 2021 рік провела свою роботу студентська підсекція журналістики.

На участь у конференції було заявлено 35 учасників. Керівником секції була Галина Пристай, кандидатка наук з соціальних комунікацій, старша викладачка; секретарем – Соломія Хороб, кандидатка філологічних наук, доцентка.

Варто зазначити, що майбутні журналісти на досить високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено, лаконічно та конкретно відповідали на поставлені запитання. Керівники секції задоволені виступами студентів, активно вели обговорення та дискутували на актуальність тематик і проблематик.

Доповідачі переконливо довели, що випускники спеціальності «Журналістика» можуть самостійно і кваліфіковано вирішувати складні питання сучасних ЗМІ.

За підсусками звітної наукової конференції студентів університету за 2022 рік рекомендовано нагородити грамотами студентів кафедри спеціальності «Журналістика» Роксолану Бабій та Діану Перепічка, а також рекомендовано до друку доповіді у збірнику наукових праць студентів університету «Еврика – XXIII» Марії Кононенко та Тетяни Пригоди.


На завершення конференції до вітальних слів приєдналася Наталія Шотурма, кандидатка політичних наук, старша викладачка кафедри. А наукові керівники студентів також щиро вітають всіх учасників конференції та бажають нових розвідок.