Студенти-журналісти – серед кращих у місті

Першокурсники спеціальності «Журналістика» Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника стали призерами міського молодіжного квесту «Інтелект крос». Їхня команда «Сміливі» у складі Філіпа Самойлова, Ілони Непеляк та Ангеліни Каратник виборола третє місце серед семи команд-учасниць.
      Змагання відбулися 8 жовтня з нагоди відзначення третьої річниці створення Івано-Франківської територіальної громади.
        За словами капітана команди Філіпа Самойлова, у квесті було 11 локацій. На кожній з них учасники отримували певне завдання, виконавши яке, команди отримували квиток.
       «Найбільше мені сподобалось завдання організації «Пласт», де потрібно було розпалити вогнище з трьох сірників. Зізнаюсь відверто, нам вдалось це зробити лише з п’ятого сірника. Щоб отримати ще 2 сірники, довелося колоти дрова. Це додало виконанню завдання додаткових емоцій», — розповів Філіп.
       Учасниці команди «Сміливі» також відзначили, що квест був захопливим і цікавим.
 «Ми змогли дізнатися для себе щось цікаве, а також знайти нові знайомства. Дізналися більше про молодіжні організації, які є в нашому місті та дуже весело провели час», — поділилася враженнями Ілона Непеляк.
     «Все сподобалось, а особливо, завдання, де ми складали карту України та розв’язували кросворд. Та і весь квест був дуже цікавий і пізнавальний. Я пробувала себе у чомусь новому, і це дуже круто. Я дуже дякую організаторам за таку можливість. Буду і надалі брати учать у таких заходах. Я дуже задоволена квестом!», — розповіла Ангеліна Каратник.
     ​У результаті змагань перше місце виборола команда «Інтеліґенція» (ІФНТУНГ), друге – «Станіславські туристи» (Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу). Наші ж «Сміливі» замкнули трійку лідерів.
     Організатори заходу, працівники Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, нагородили переможців медалями та кубками.
Фото – Департамент Молодіжної політики та спорту
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Галина Пристай, Ганна Марчук та ще 24
7 коментарів
Поширили: 5
Подобається

Коментувати
Поширити

7 коментарів

Переглянути попередні коментарі (6)