Студенти кафедри журналістики зустрілися з випускницею та відеооператоркою ТРК «РАІ» Анастасією Бегей

2 березня студенти-журналісти на запрошення доцентки кафедри Наталії Шотурми в межах навчальної дисципліни «Фотожурналістика» отримали можливість поспілкуватися з Анастасією Бегей – успішною відеооператоркою та фотожурналісткою телерадіокомпанії «РАІ». Анастасія – цьогорічна випускниця магістратури спеціальності «Журналістика та медіакомунікація». Вона вже має досвід і багаж знань, із котрим поділилася з студентами І та ІІ курсів.

Журналістка розповіла про свій досвід роботи відеорепортеркою, цікаві події з життя журналіста та про моменти, які найбільше запам’яталися за період повномасштабного вторгнення росії на територію України. Також вона провела майстер клас щодо користування фотоапаратом, поділилась лайфхаками налаштування фотокамери.

Окрім того, студенти ставили Анастасії запитання, які їх цікавили та турбували, наприклад: дні емоційного вигорання в комбінації з роботою, труднощі, рекламна діяльність, досвід роботи фотокореспондентом.

«Це чудова можливість особисто дізнатися про моменти та питання, які можуть виникати в повсякденній діяльності журналіста, про котрі ми дізнаємось тільки під час самої роботи на телебаченні. Анастасія Бегей дуже охоче та з радістю відповідала на всі наші запитання. Це вельми важлива та цікава зустріч для нас, як майбутніх професійних журналістів, тому дякуємо Анастасії за її можливість з нами поспілкуватися», – коментує зустріч студентка кафедри журналістики Євгенія Косторнова.