Мистецька журналістика в кіно

23 лютого  студенти спеціальності «Журналістика» факультету філологіі Прикарпатського національного університету разом з викладачами Русланою Савчук та Галиною Пристай провели виїзне практичне заняття в кінотеатрі «Люм‘єр».

З нагоди вшанування пам’яті Дня Героїв Небесної Сотні відбувся показ воєнної драми режисера Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21».

У рамках співпраці кафедри журналістики з Навчально-медичним центром культури і туризму, управлінням культури, національностей та релігій ОДА студенти мали можливість ознайомитися із інституціями культури Івано-Франківщини, переглянути військову драму «Мирний- 21», обговорити важливість фіксації журналістами трагічних для України подій та написати рецензії і замітки. Таким чином майбутні журналісти отримують нові знання та навички з курсу «Мистецька журналістика».

Студентка 4-го курсу Роксолана Михайлишин на завершення виїзного заняття зазначила: «Це кадри та історично важливі дати, які ми пам’ятаємо, будемо вшановувати та фіксувати завжди, адже вони закарбувалися у наших серцях і про них має знати кожен українець!”