Зустріч з журналісткою телеканалу ТРК «3-Студія» Іриною Михальчук

22 вересня до студентів спеціальності «Журналістика»  завітала випускниця, журналістка телеканалу ТРК «3-Студія» Ірина Михальчук.Кореспондентка в межах дисципліни «Основи журналістики» розповіла першокурсникам про свій досвід у роботі в медіакомпанії «Galka.if.ua» і на телеканалі ТРК «3-Студія», а також провела практикум на конкретних фактах щодо різних ситуацій й помилок у роботі, яких не варто допускатися.
Іра Михальчук наголосила на тому, які зміни відбулися в її діяльності після початку повномасштабної війни та поділилася своїм професійним кредо: «Хто не ризикує, той не має сюжетів».
Родзинкою на парі було те, що на завершення зустрічі першокурсниця Богдана Барчук взяла у журналістки доволі розширене інтервʼю.
На запитання студентки щоб Ірина порадила майбутнім журналістам, вона відповіла: «Будьте відкриті, майте бажання робити те, що ви хочете, кайфуйте від цієї роботи. Насправді якщо ви будете кайфувати, вам буде самим дуже легко і цікаво”!
Майбутня журналістка Соломія Сухацька також поділилася своїми враженнями: «Зустрічі з випускниками-журналістами нашого університету, які ще недавно тут навчалися так, як ми зараз, завжди надихають. Оскільки, ти розумієш, що все насправді можливо і якщо докласти зусиль, то можна досягти омріяного результату. Ірина Михальчук зарядила позитивною енергією весь наш курс. За це ми їй щиро дякуємо!»
«Кореспондентка Ірина – дуже харизматична та цілеспрямована дівчина. Було неймовірно цікаво слухати про її стажування на телебаченні, про труднощі нашої професії та як справлятися з емоційним тиском. Ірина Михальчук порадила не боятися пробувати щось нове і завжди вірити у свої сили», – прокоментувала студентка Софія Ціник.